Naujausia knyga

Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą

2024 11 04

„Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą“ - „The Sunday Times“ bestseleris apie naująjį svorio reguliavimo mokslą ir tai, kaip tobulinti figūrą neskaičiuojant kalorijų.

    • Kodėl taip sunku kontroliuoti svorį vadovaujantis dabartiniais medicinos ir mitybos specialistų patarimais?

    • Kas gali duoti priešingus, nei tikitės, rezultatus norint nepriaugti svorio?

    • Kokios geriausios ilgalaikės svorio reguliavimo strategijos?

    • Kodėl daugybė žmonių jaučiasi įkalinti dietų ir negali iš jų ištrūkti?

Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų aktualių klausimų – stereotipus laužančioje daktaro Andrew Jenkinsono knygoje.

Pastaruosius 15 metų bariatrinės (svorio sutrikimų ir gydymo) chirurgijos gydytojas daktaras Andrew Jenkinsonas konsultuoja žmones, įstrigusius nesibaigiančiame dietų pragare. Tūkstančiams pacientų padėjęs medikas nagrinėja konkrečius savo praktikos atvejus ir pasakoja apie metabolizmo mokslą, leidžiantį visiškai naujai pažvelgti į tai, kaip veikia mūsų apetitas.

Šiame praktiniame vadove „Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą“ dr. A. Jenkinsonas dekonstruoja giliai įsišaknijusius mitus apie mūsų kūną ir nuodugniai aiškina, kodėl dietos dažnai duoda priešingą, nei tikimės, rezultatą. Specialistas smulkiai nagrinėja kiekvieną mitybos aspektą – nuo skirtumo tarp gerųjų ir blogųjų riebalų iki hormonų, paveldimumo ir genų mutacijų įtakos svoriui.

„Įspūdingas žvilgsnis į mūsų apetito prigimtį ir mokslą apie metabolizmą.“
„Vogue“

Autorius: Andrew Jenkinson
Leidėjas: Alma littera
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 336
Formatas: 14x21, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786090162224
Vertėjas: Diana Urbonė
Iš kokios kalbos versta: anglų

Paskutinį kartą redaguota: 2024-11-05